Tel Erozyon Makinesi Rekabette Öne Çıktı

FANUC, tel erozyon makina işlemlerine yönelik yeni çözümü ROBOCUT α-C800iC’yi tanıttı.

Sanayicilere sunduğu yenilikçi çözümleriyle bilinen FANUC, ROBOCUT serisine α-C800iC modelini ekleyerek bu alandaki ürün gamını genişletti.

ROBOCUT α-C800iC, özellikle havacılık ve uzay endüstrileri için geliştirildi. Bu model, yüksek kesim hızı, boyutsal hassasiyet ve mükemmel yüzey bitirme özellikleriyle dikkat çekiyor. 3000 kg ağırlığa kadar parçaları işleyebilen α-C800iC, 21,5 inç genişliğinde çoklu dokunmatik LCD ekran ve iH Pro kullanıcı arayüzü ile donatıldı, bu sayede kullanıcılar için yüksek seviyede kullanım kolaylığı sağlanıyor.

FANUC’un yeni modeli, X ekseninde 800 mm, Y ekseninde 600 mm ve Z ekseninde 500 mm hareket kabiliyeti sunarak büyük parçaların kesiminde üst düzey performans sergiliyor. Kompakt tasarımıyla alan tasarrufu sağlayan ROBOCUT α-C800iC, havacılık ve uzay sektöründeki büyük çapta parçaların üretimini optimize etmek için ideal bir çözüm sunuyor.

Yeni nesil α-CiC serisinin en büyük modeli olan α-C800iC, FANUC’un müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği geniş ürün yelpazesinin en son üyesi. Bu model, üretim prosesinde güvenilirlik ve verimliliği artırarak sanayicilere önemli avantajlar sunuyor.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Kraft Heinz ve Plastipak: Geleceğin Ambalajı Bugün

Sonraki Yazı

Türkiye’nin Organize Sanayi Bölgeleri Artıyor

Diğer yazılar