Küçük Boyutlu Kutulama Makinesi

AVANPAK, kozmetik sektörüne yönelik yerli ve özel üretim bir makine tanıttı.

Hız, kalite, verimlilik ve ergonomi gibi unsurların önem kazandığı ambalaj ve paketleme endüstrisinde, AVANPAK’ın yeni makinesi İzmir’deki bir kozmetik üretim tesisinde kullanılmaya başlandı ve Haziran ayında düzenlenen sektör fuarında tanıtıldı.

AVANPAK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı, “Büyük ebatlardaki kutulama makinelerinin yerine, az yer kaplayan ve daha verimli olan küçük makineler tercih ediliyor. Bu makine dakikada 20-50 adet ürün paketleyebiliyor ve yazılım ile otomasyon sayesinde müşterilerimizin isteklerine göre tasarlanabiliyor. Kozmetik, ilaç ve temizlik malzemeleri gibi birçok alanda kullanılabilir. Özellikle jel, krem, saç bakım ürünleri gibi ürünlerin üretimini hedefliyoruz,” dedi.

Bağcı ayrıca, “Satış sonrası destek hizmetlerimizle de çözüm ortağı oluyoruz. Az yer kaplaması, düşük üretim maliyetleri ve artan talep ile her geçen gün üretim kapasitemizi artırıyoruz. Şu anda yaklaşık 50 metrekare alanda, günde 3000 kutulama makinesi üretebiliyor ve vardiyada 10 kişinin rahatlıkla bu makineleri kullanabilmesini sağlıyoruz. Paketleme endüstrisinde markaya ve ekonomiye kattığımız artı değeri önemsiyoruz,” şeklinde konuştu.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Kompozit Üretimde KraussMaffei FiberForm’un Gücü

Sonraki Yazı

Mitsubishi Electric CNC Refurbishment Center Faaliyete Geçti

Diğer yazılar