Plastik Sektörünün Öncü Fuarı: Plast Eurasia 2024

Plast Eurasia İstanbul 2024, 33. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, 4-7 Aralık 2024 tarihlerinde sektörün dünya çapındaki önemli isimlerini İstanbul’da buluşturacak.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde PAGEV (Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) iş birliği ile gerçekleştirilecek olan etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da istikrarlı büyümesini sürdürerek plastik sektörünün öncü fuarlarından biri olmaya devam ediyor.

Plast Eurasia İstanbul 2024, Avrasya’nın her yıl düzenlenen en büyük plastik endüstrisi fuarı olarak, bu yıl da yerli ve yabancı binlerce sektör profesyonelini ağırlamaya hazırlanıyor. Fuar, ulusal ve uluslararası katılımcılara ev sahipliği yaparak sektörel iş birliklerini ve bilgi alışverişini teşvik etmeye devam edecek.

Fuar, Bu Sene de Birçok Katılımcıyı Ağırlayacak

2023 yılında 43 ülkeden 1.375 katılımcının ürün ve hizmetlerini sergilediği Plast Eurasia İstanbul Fuarı, geniş coğrafyaya yayılan bir ticaret platformu sunarak markaların imajını güçlendirme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sağladı. Fuar, 118 ülkeden gelen 67.249 profesyonel ziyaretçiyi sektörün önde gelen isimleriyle buluşturdu, toplam ziyaretçilerin yüzde 16’sını yabancı ziyaretçiler oluşturdu. Bu yıl 33. kez düzenlenecek olan etkinlik, plastik endüstrisinin en son teknolojilerini ve yeniliklerini keşfetmek için eşsiz bir platform sunacak.

Plast Eurasia İstanbul, Avrasya bölgesinin en prestijli plastik endüstrisi fuarı olarak, bu yıl da katılımcı sayısı, sergi alanı ve ziyaretçi yoğunluğu açısından kendi rekorlarını aşmayı hedefliyor. Fuarda, plastik makineleri, makine ekipmanları, yan sanayi ürünleri, kalıplar, geri dönüşüm teknolojileri, ısı ve kontrol cihazları, otomasyon ve soğutma sistemleri, ham madde ve kimyasallar, yarı mamuller gibi çeşitli ürünler geniş bir yelpazede sergilenecek. Bu yıl da sektördeki en yeni trendleri ve çözümleri bir araya getirerek plastik endüstrisinin geleceğini şekillendiren lider fuar, endüstriye yön vermeye devam edecek.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Yeni Plastik Film Malzemesi

Sonraki Yazı

Dünyanın İlk Bağlı PET Kapağı Üretimde

Diğer yazılar