34. BI-MU Fuarı, Katılımcıları Bekliyor

Metal kesme ve şekillendirme takım tezgahları, robotlar, otomasyon sistemleri, dijital ve katkı imalatı gibi alanlarda yenilikçi çözümler sunan BI-MU Fuarı‘nın 34. edisyonu, 9-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Milano’daki fieramilano Rho’da gerçekleşecek.

İtalya’nın endüstriyel imalat sektöründe uluslararası kapsamda tek ve en önemli etkinliği olarak kabul edilen bu fuar, katılımcılarına sektördeki en son yenilikleri ve teknolojileri sunma fırsatı verecek.

Fuar, katmanlı imalattan dijital teknolojilere, metrolojiden enerji iletim sistemlerine kadar sekiz ana tema altında en son yenilikleri ve endüstriyel çözümleri vurgulayacak. Ayrıca katılımcılar ve organizatörler tarafından düzenlenen BI-MUpiù arenasında gerçekleştirilecek zengin içerikli konferanslar, sektör profesyonelleri için bilgi ve deneyim paylaşımının yanı sıra yeni iş birlikleri için de bir platform sunacak.

Fuarın bir diğer önemli unsuru ise endüstri 4.0’ın talep ettiği yetenekli ve motive genç iş gücüne yönelik özel eğitim projeleri olacak. Bu projeler, eğitim dünyasını endüstri ile daha yakın bir ilişki içinde buluşturmayı hedefliyor ve geleceğin fabrikalarında çalışacak gençleri sektöre hazırlamayı amaçlıyor.

Milano’da gerçekleştirilecek olan bu prestijli etkinlik, global endüstri liderlerini bir araya getirerek inovasyonun ve teknolojinin sınırlarını zorlamaya devam edecek.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Türk Plastik Sektöründe Yeşil ve Geri Dönüşüm Hedefleri

Sonraki Yazı

Taşlama Makinesinden En İyi Şekilde Faydalanmak için 10 İpucu

Diğer yazılar