Ambalaj Sektörü Avrasya Ambalaj Fuarı’nda Buluşacak

Bu yıl 29’uncu kez kapılarını açacak olan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 23-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; RX Tüyap ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) iş birliği ile organize edilen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, bu yıl 18. kez düzenlenecek olan Food-Tech Eurasia Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Fuar, Ticaret Bakanlığı’nın yanı sıra Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği (SEPA) tarafından destekleniyor.

Ambalaj Fuarı, Birçok Sektörün Buluşma Noktası

Ambalaj ve gıda sektöründen kozmetik ve tekstile, e-ticaretten mobilya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede yenilikçi ve sürdürülebilirlik odaklı çözümler sunacak olan fuar, Türkiye ve dünya genelinden on binlerce ziyaretçiyi ağırlamayı amaçlıyor. İstanbul’un stratejik konumu, fuarı yalnızca Türkiye’den değil, Orta ve Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan gelen alıcılarla katılımcı firmaların buluştuğu önemli bir ticaret platformu haline getiriyor.

120 bin metrekarelik geniş bir alanda düzenlenen ve 14 farklı salonu kapsayan fuar, yerli ve global 1200’den fazla firmanın ve firma temsilciliklerinin katılımıyla zenginleşiyor. Fuarda, 16 bini yabancı olmak üzere toplamda 90 bin ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor. Bu büyük organizasyon, katılımcılara iş hacimlerini genişletme ve markalarını değerlendirme imkanı sağlayarak önemli ticari fırsatlar sunuyor.

Bu yılki fuarda dikkat çeken yeniliklerden biri, “Ambalaj Tasarımı ve İnovasyonu Sokağı” olacak. Bu özel bölüm, Salon 3 ve 4 fuayelerinde konumlanacak ve gıda, tekstil, otomotiv, e-ticaret gibi çeşitli sektörlerden girişimlere, yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj çözümleri sunacak. Katılımcılar, ihtiyaçlarına yönelik yaratıcı ambalaj tasarımlarını bu bölümde keşfetme fırsatı bulacaklar.

Ayrıca ziyaretçiler Avrasya Ambalaj Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilen Food-Tech Eurasia Fuarı’na tek bilet ile erişim sağlayabilecekler. Her iki fuar, ilk üç gün 10.00-18.00 saatleri arasında, son gün ise 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak, böylece ziyaretçiler her iki fuardan da en iyi şekilde yararlanabilecekler.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Lothbrog, Maktek Avrasya Fuarı’nda Makinesini Tanıtıyor

Sonraki Yazı

Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB için Geri Sayım Başladı

Diğer yazılar