Dijital Baskı Sektörü, SIGN İstanbul Fuarı’nı Bekliyor

SIGN İstanbul, endüstriyel reklam ve dijital baskı alanlarında bölgesinin öne çıkan fuarlarından biri olarak, 25. yıl dönümünü kutlamak için kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İnforma Markets gibi dünya çapında lider bir fuar organizatörünün desteğiyle gerçekleşecek olan bu etkinlik, 31 Ekim03 Kasım 2024 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenecek. Fuar, Türkiye ve dünya genelinden lider 300 firmanın katılımıyla, yaklaşık 100 ülkeden 25 bin sektör profesyonelini bir araya getirecek. Bu özel etkinlik, sektördeki en son yenilikleri ve gelişmeleri sergileme fırsatı sunarken, katılımcılara global çapta iş birlikleri ve ağ oluşturma imkanları sağlayacak.

Fuar Direktörü Seda Bozkurt, Türkiye’nin öncü firmalarının ve global markaların SIGN İstanbul 2024’te yerlerini erkenden rezerve ettiklerini duyurdu. Bozkurt, 25’inci buluşmanın hazırlıklarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Bozkurt, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:“Tüyap Beylikdüzü’nde 30 bin metrekare alanda gerçekleştireceğimiz fuara 300 katılımcı firma bekliyoruz. Online ziyaretçi kayıtlarımız yeni açılmasına rağmen o tarafta da şimdiden büyük bir ilgi söz konusu.” Seda Bozkurt, bu yıl 25. yılını kutlayacak olan SIGN İstanbul’un, sektördeki çeyrek asırlık deneyimiyle katılımcı ve ziyaretçilere beklenenden daha fazla benzersiz ticaret imkanı sunacağını vurguladı.

Dijital Baskı Fuarı, Online Ziyaretçi Kayıtlarını Açtı

SIGN İstanbul 2024 için online ziyaretçi kayıtları açıldı. Bu yıl 25 binin üzerinde yerli ve yabancı profesyonelin katılımı beklenen fuar, alıcılara yeni ticaret ağları oluşturma ve sektörün en son trendlerini keşfetme fırsatı sunacak. Katılımcılar, dijital baskı, serigrafi, tekstil baskısı, lazer makineleri, LED sistemleri, endüstriyel reklam ürünleri, mürekkepler, 3D baskı teknolojileri gibi alanlarda görsel iletişim ve görüntüleme ekipmanlarını uygun maliyetlerle edinme şansı bulacak.

Son SIGN İstanbul fuarı, 90’dan fazla ülkeden 24.612 profesyonelin katılımıyla gerçekleşti ve yurt dışı ziyaretçi sayısında yüzde 19’lık bir artış kaydetti. “Shine Your Sign” sloganı altında düzenlenen fuar, Asya & Pasifik’ten Amerika’ya, Orta ve Batı Avrupa’dan Afrika’ya, Orta Doğu’dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyadan 3.976 profesyoneli ağırladı. Fuara en yüksek katılım sırasıyla İran, Kosova, Bulgaristan, Makedonya, Irak, Almanya, Romanya, Azerbaycan, Tunus ve Gürcistan’dan oldu.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

3D Baskı ile Elektronik Üretimde Verim Artışı

Sonraki Yazı

Otomasyon Yolunda İşletmelerin İzlemesi Gereken 6 Kural

Diğer yazılar