Lothbrog, Maktek Avrasya Fuarı’nda Makinesini Tanıtıyor

Türkiye’nin önde gelen makine ithalatçılarından Lothbrog Makine, bu yılki Maktek Avrasya Fuarı’nda yeni makinesinin lansmanını gerçekleştirecek.

30 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında İstanbul Tüyap Beylikdüzü Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Maktek Avrasya Fuarı, makine sektörünü kıtalararası bir buluşma noktası haline getirecek. Lothbrog Makine, Almanya’daki Euroblech Fuarı’nda dünya prömiyeri yapılan GWEIKE Lazer’in yeni boru/profil lazer modeli GKS6008TA’yı Türk sanayicilere tanıtmayı planlıyor. Çin’in en büyük makine üreticilerinden biri olan Gweike Lazer, bu yeni boru/profil lazeri GKS6008TA modeli ile yerli üreticilere teknolojik çözümler sunmayı amaçlıyor.

Türkiye’nin Önde Gelen İthalatçı Firması

Çin merkezli GWEIKE Lazer markasının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Lothbrog Makine, geniş ürün yelpazesi, rekabetçi fiyatları ve güçlü teknik servisi ile dikkat çekiyor. Yerli üreticilere yüksek teknolojili makinelere daha uygun fiyatlarla erişim imkânı sunan firma, 85 kişilik uzman kadrosu ve 1000’den fazla makine teslimatı deneyimi ile Türkiye’nin en büyük ithalatçı firmalarından biri olarak öne çıkıyor.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Kanal Açma Uygulamaları için Kapsamlı Program Yayımlandı

Sonraki Yazı

Ambalaj Sektörü Avrasya Ambalaj Fuarı’nda Buluşacak

Diğer yazılar