Ağaç İşlemenin Öncü Fuarı WoodTech, Profesyonellerle Buluşacak

Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD) ve Avrupa Ağaç İşleme Makinesi İmalatçıları Federasyonu (EUMABOIS) tarafından düzenlenecek olan WoodTech Fuarı, 12-16 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da kapılarını açacak. RX Tüyap organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan bu önemli etkinlik, Türkiye başta olmak üzere dünya çapından birçok sektör profesyonelini bir araya getirecek.

WoodTech Fuarı, ağaç kesme ve işleme, CNC makineleri, elektrikli ve mekanik el aletleri, kesici takımlar ile ahşap teknolojileri gibi çeşitli alanlarda lider firmaların en yeni ürün ve hizmetlerini vitrine çıkaracak. 12-16 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan bu büyük etkinlikte, 300’den fazla firma ve firma temsilciliği boy gösterecek. Fuar, yerli ve uluslararası olmak üzere toplamda 27 bin ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor, bunların 5 bini uluslararası ziyaretçilerden oluşacak.

Katılımcı firmalar, fuar süresince en yeni teknolojilerini ve yenilikçi çözümlerini sergileyerek ziyaretçilere sektördeki önde gelen isimlerle tanışma, iş ilişkileri kurma ve sektörel yenilikler hakkında bilgi sahibi olma imkanı sunacak.

RX Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, WoodTech Fuarı’nın 37 yıldır Türk ağaç işleme makineleri sektörüne önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Öner, bu fuarın sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip etme, yeni teknolojileri keşfetme ve sektörel iş birliklerini güçlendirmek adına büyük bir platform olduğunu ifade etti.

Öner, “Fuar sektördeki yeniliklerin tanıtıldığı, teknolojik gelişmelerin paylaşıldığı ve profesyonellerin bir araya geldiği bir platform olarak önemli bir rol oynuyor. Katılımcılar, burada yeni iş bağlantıları kurarak işlerini büyütme fırsatı bulurken, ziyaretçiler de en son teknolojiye ve trendlere erişim imkanı buluyor.” dedi.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Yeni Kağıt Makinesiyle Enerji Tüketimi Azaldı

Sonraki Yazı

Türk Mobilya ve Kağıt Sektörü Avrupa’da!

Diğer yazılar