EuroBLECH 2024, Sac Levha İşleme Endüstrisini Buluşturacak

Sac levha işleme endüstrisinin en prestijli etkinliklerinden biri olan EuroBLECH 2024, sektör profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Bu yıl “Üretkenliğin Gücü” teması altında gerçekleştirilecek olan fuar, sac levha işleme teknolojilerinde dünyanın en geniş ürün yelpazesini sunacak.

Ziyaretçiler, sektörün öncü isimleri tarafından düzenlenecek canlı demostrasyonlar ve dünya prömiyerlerini izleme fırsatı bulacaklar. Ayrıca etkinlik katılımcıları, alanlarında lider tedarikçilerle doğrudan iletişim kurma şansına sahip olacaklar.

Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı EuroBLECH için ziyaretçi kayıtları açıldı. 22-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenecek olan fuarda, sac levha işleme sektöründeki en büyük uluslararası buluşma gerçekleşecek. Fuar, 9 salon ve 15 farklı teknoloji sektörü ile tüm tedarik zincirini kapsayacak şekilde organize edilmiş durumda. Bu seneki etkinlik, üretkenliği artıran yenilikçi teknolojiler üzerine yoğunlaşacak ve akıllı imalatın zorluklarına uyum sağlama amacı taşıyan süreçlerin pazar verimliliğini nasıl artırabileceği üzerine odaklanacak.

Fuar alanında, sac levha işlemeciliğinden boru ve profil üretimine, hatta plastik hibrit ürünlerin üretimine kadar geniş bir yelpazede yarı mamul ve mamul ürünler sergilenecek. Ziyaretçiler; damgalama, zımbalama, presleme, şekillendirme, kesme, ek yapma, kaynak, sabitleme, yüzey işlem, son işlemler, kalite kontrol, CAD/CAM/CIM sistemleri, takım tezgâhları, makine bileşenleri, depolama ve fabrika ekipmanları, malzeme geri dönüşümü, Ar-Ge gibi birçok alanda sektörün son yeniliklerini keşfetme şansı bulacaklar. Bu geniş kapsamlı etkinlik, katılımcılara kendi organizasyonlarını yenilikçi çözümlerle güçlendirme fırsatı sunacak.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

OSB ve Endüstri Bölgeleri’ne İlişkin Yeni Karar

Sonraki Yazı

Kanal Açma Uygulamaları için Kapsamlı Program Yayımlandı

Diğer yazılar