Kanal Açma Uygulamaları için Kapsamlı Program Yayımlandı

Kanal açma uygulamaları için yapılan yeni WSM13G, WSM23G, WSM33G ve WSM43G kaliteleri ile Tiger·tec® Gold serisini genişletiyor.

Yeni WSM13G, WSM23G, WSM33G ve WSM43G kaliteleri ile kanal açma uygulamaları için ürün serisi genişletiliyor. Bu seri, kanal açmadan kesmeden, kanal tornalamaya kadar hemen her malzemede uygulanabilir. Uçlar üzerindeki çok katmanlı Tiger·tec® Gold PVD kaplama, kanal açma sırasında meydana gelen temel aşınma türlerine karşı özel olarak geliştirilmiştir. Bu kaplamanın özelliği, yüksek kaplama sertliği ve boşluk yüzeyi aşınması ile plastik deformasyona karşı direnç sağlayan TiAlN ve TiSiN çok katmanlı kaplama kombinasyonuna dayanmasıdır. Ayrıca, pürüzsüz talaş yüzeyleri daha az sürtünme ve gelişmiş tokluk sağlayan özel bir son işlem ile elde edilmiştir.

Kaliteleri Dört Tipte Sunuluyor

Walter yeni ürün serisi, farklı sertlik ve tokluk derecelerine sahip dört tip kalite sunuyor. WSM33G evrensel kalite, çelik, paslanmaz çelik veya ısıya dayanıklı alaşımlardaki tüm kanal açma uygulamalarının %80’inde kullanılabilir. Aşınma çok fazlaysa, kullanıcılar ISO M, S ve P malzemeleri için iki daha sert kalite arasından seçim yapabilir: WSM13G, darbesiz kesmede hassas işleme ve orta seviyede işleme için; WSM23G ise rijit koşullar, yüksek kesme hızları ve soğutma maddesi olarak yağ kullanıldığında uygundur. Inconel 718 gibi yüksek ısı malzemelerde WSM13G, 150 bar etkin soğutma ile birlikte maksimum takım ömrüne ulaşır. Daha sert bir kalite gerekiyorsa, WSM43G darbesiz kesimler, düşük kesme hızları veya değişken koşullar için idealdir.

Bu kaliteler tüm kanal açma sistemleri için sunulmaktadır: form uyumlu ve kendinden bağlamalı tek ağızlı SX sistem ucu, teğetsel bağlamalı ve pim sabitlemeli dört ağızlı MX uç ve uç yuvasında form uyumlu iki ağızlı DX18 (1 mm kanal açma genişliğinden itibaren). Patent bekleyen TiSiN/TiAlN çok katmanlı kaplama ile her üçü de mükemmel sürtünme ve aşınma direnci özelliklerine sahiptir. Ayrıca, altın sarısı renginde TiSiN üst katman sayesinde aşınma tespiti kolaylaşır.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

EuroBLECH 2024, Sac Levha İşleme Endüstrisini Buluşturacak

Sonraki Yazı

Lothbrog, Maktek Avrasya Fuarı’nda Makinesini Tanıtıyor

Diğer yazılar