Makine Endüstrisinde Üretim Artışı Şart

Makine başta olmak üzere birçok sektörü ilgilendiren hidrolik-pnömatik sektörü, Türkiye’de ivme kazanmak için ilgili endüstrilerde üretimin artması gerektiğini belirtiyor.

Hidrolik ve pnömatik teknolojileri, dünyada 55 milyar Euro’luk pazar hacmine sahip olup, makine imalatı, demir-çelik, inşaat makineleri, otomotiv, savunma, gıda, ambalaj, gemi inşa, sağlık, barajlar, otomasyon ve robot teknolojileri gibi birçok sektörün vazgeçilmez bileşenleri arasında yer alıyor. Enerji dönüşümü sağlayan bu teknolojiler, lokomotif sektörlere güvenli, pratik ve ekonomik çözümler sunuyor. Ancak, Türkiye’de hidrolik-pnömatik sektörünün geleceği, tedarikçisi olduğu sektörlerdeki gelişmelere bağlı olacak. Endüstriyel sektörlerin yerli üretime yönelmeleri, bu sanayinin büyümesine önemli katkı sağlayacak.

Metal Expo EURASIA 2024
Metal Expo EURASIA 2024, demir çelik sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olarak, 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. AB, Orta Doğu ve Asya’dan profesyonellerin de katılacağı fuar, uluslararası bir organizasyon olarak öne çıkıyor.

MAKTEK AVRASYA 2024
MAKTEK AVRASYA 2024, Avrasya’nın en büyük buluşması olarak, 30 Eylül – 5 Ekim 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İmalat sanayisi ve takım tezgâhları sektörü için önemli bir etkinlik olacak.

ANKİROS 2024
ANKİROS, Avrasya’nın en büyük metalurji fuarı olarak, 19-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Döküm, demir-çelik ve demir dışı metaller sektörlerini bir araya getirecek olan fuar, uluslararası profesyonellerin de katılımıyla gerçekleşecek.

SAHA EXPO 2024
SAHA EXPO 2024, 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayinin stratejik ürünleri sergilenecek ve bazıları ilk kez görücüye çıkacak.

EuroBLECH 2024
EuroBLECH 2024, 22-25 Ekim tarihlerinde Hannover, Almanya’da düzenlenecek. Sac metal işleme sektörüne yönelik olan fuar, uluslararası üreticiler ve tedarikçileri bir araya getirecek.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Metal İşleme Sektörü AMB 2024 Fuarı’na Hazırlanıyor

Sonraki Yazı

Makine Yatırımları Üretim Hacmini Artırıyor

Diğer yazılar