Metal İşleme Sektörü AMB 2024 Fuarı’na Hazırlanıyor

Stuttgart’ta düzenlenecek olan AMB 2024 metal işleme fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Talaşlı imalat, takım tezgahları, hassas takımlar ve ekipmanları alanında dünyanın en prestijli beş etkinliğinden biri olarak kabul edilen fuar, sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

AMB, sektör lideri ticaret fuarları arasında zirvede yer alan bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Dünya genelinde ilk beş fuar arasında gösterilen AMB, 120.000 brüt metrekarelik geniş sergi alanında küresel pazar ve teknoloji liderlerini bir araya getirerek geleceğin üretim teknolojilerini sergiliyor. Ziyaretçiler, net bir şekilde organize edilmiş tematik salonlardan yararlanıyor.

Her iki yılda bir metal işçiliğinin merkezi haline gelen Stuttgart, AMB fuarıyla uluslararası bir buluşma noktası olma özelliğini pekiştiriyor. Messe Stuttgart Başkan Yardımcısı Sebastian Schmid, 10 Haziran 2024’te Mövenpick Hotel Stuttgart Airport’ta gerçekleştirilen AMB 2024 ön izlemesinde “The Länd kampanyasıyla belirtildiği üzere, biz sadece sınırsız fırsatların değil, aynı zamanda metal işleme sektöründe de öncü bir ülkeyiz.” dedi.

Schmid, “30 farklı ülkeden gelen 1.200’den fazla katılımcıyla fuarımız şimdiden kapasitesine ulaşmış durumda ve bu rakamın daha da artması bekleniyor.” şeklinde konuştu. AMB 2024’te ziyaretçiler, kesici takım tezgahları ve hassas aletler alanında dünya lideri üreticilerle ve bölgedeki yenilikçi start-up’lar dahil olmak üzere geniş bir katılımcı yelpazesiyle karşılaşacak. Fuar, sektör güncellemeleri ve ağ kurma fırsatları sunan zengin bir eşlik eden programla desteklenecek.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Endüstri 5.0: İnsan ve Robot İş Birliğiyle Yeşil Üretim

Sonraki Yazı

Makine Endüstrisinde Üretim Artışı Şart

Diğer yazılar