Mitsubishi Electric CNC Refurbishment Center Faaliyete Geçti

#image_title

Mitsubishi Electric, Türkiye’deki genel merkez binasında “CNC Refurbishment Center”ı hizmete açtı.

Şirket, Türkiye’deki genel merkezinde açtığı “CNC Refurbishment Center” ile müşteri memnuniyetini daha da yukarıya taşımayı hedefliyor. Arızalı ya da kullanım ömrünü tamamlamış CNC ürünlerini yenileyerek tekrar kullanıma kazandıran bu merkez, Mitsubishi Electric’in CNC birimi çatısı altında hizmet veriyor. Şirketin, Türkiye sanayisinin potansiyeline olan inancını ve iş ortaklarıyla uzun vadeli memnuniyete dayalı stratejik hedeflerini destekleyen bu adım, sektörde sürdürülebilirlik ve verimlilik odaklı bir yaklaşımı da yansıtıyor.

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Nurettin Geçgel, Mitsubishi Electric’in global vizyonu ve operasyonel süreçleriyle geri dönüşüm ve döngüsel ekonomiye önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Sürdürülebilirliğin dünyanın geleceği için kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Geçgel, “Mitsubishi Electric, global çevre politikalarıyla bu alandaki kararlılığını gösteriyor ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına çevre dostu çözümler üretiyor. Mitsubishi Electric Türkiye olarak, genel merkezimizde hizmete aldığımız CNC Refurbishment Center ile eski ve arızalı ürünleri üretim sistemine yeniden kazandırarak, teknolojik atıkların azaltılmasına da önemli bir katkı sağlıyoruz. Böylece ürünlerin yaşam döngüsünü iyileştirerek Türkiye’de endüstriyel ekonominin gelişimine de destek oluyoruz. Bu alandaki hedeflerimizi gerçekleştirmek ve daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.” dedi.

Geçgel, hizmet anlayışlarında müşteri memnuniyetinin en önemli öncelik olduğunu vurgulayarak, bu yatırımla birlikte ürünleri Mitsubishi Electric’in yüksek kalite standartlarına sadık kalarak yenilediklerini belirtti.

Bu Yazıyı paylaş
Shareable URL
Önceki yazı

Küçük Boyutlu Kutulama Makinesi

Sonraki Yazı

Schneider ve Cisco, Yapay Zeka ile Endüstriyi Değiştirecek

Diğer yazılar